Waarom doneren

Help ons onze droom te verwezenlijken door een aankoop of een (kleine) donatie.

Een nieuw leven opbouwen in Frankrijk kost veel geld en voorbereiding. De voorbereiding doen we zelf maar als u ons een warm hart toedraagt kunt u ons steunen.

U kunt ons op de volgende manieren een handje helpen.

  • U kunt lekkere producten kopen in de winkel, de opbrengst wordt gebruikt voor het realiseren van onze droom.
  • U kunt een donatie maken op de donatie pagina. Donaties gebruiken wij voor het realiseren van onze droom. Zoeken naar een geschikte plek om te gaan wonen en het vinden van een nieuw (t)huis.

Waarom zou u ons helpen?

Wij hebben al jaren de droom om te verhuizen naar een land met een iets warmer klimaat maar willen wel in Europa blijven. Een iets warmer is prettiger voor Brigitte die reuma heeft. Met een dementerende moeder willen we wel snel terug naar Nederland willen komen en voor familie en vrienden is Frankrijk heel goed te doen om langs te komen.

Als kleine zelfstandige ondernemers hebben we het altijd zwaar gehad, heel hard werken en toch maar net voldoende verdienen om de kop boven water te houden. Leven van dag tot dag. We doen dit nog steeds met veel plezier en passie maar omdat we allebei de 50 zijn gepasseerd moeten we ook gaan denken aan onze “oude dag” en wat we nog willen in dit leven.

Meer tijd voor ons zelf, meer zon, meer kwaliteit, meer creativiteit is waar het voor ons om draait. Dit zijn de 4 pilaren voor onze toekomst.

Het is een droom…. blijft het een droom of wordt het realiteit? Wie zal het zeggen? Aan ons zal het niet liggen, wij gaan ervoor. En ja het is een cliché maar niet geschoten is altijd mis dus we gaan ons uiterste best doen om deze droom te verwezenlijken.

Weet u hoe het is om een droom te hebben, een droom die je in je hele wezen voelt, een droom waar je ‘s ochtends mee wakker wordt en ‘s avonds van wakker ligt. Precies zo’n droom. Als u dit snapt, als u dit voelt, help ons dan in het werkelijk maken van een droom!

Wij, Wouter en Brigitte zijn u zeer dankbaar voor uw aankoop of donatie.