vogelhutten

Vogelhutten

Eenmaal in Frankrijk zullen wij ook een bron van inkomsten moeten hebben en daarom bekijken wij verschillende opties. Wat we vrijwel zeker gaan doen is het verhuren van vogelhutten.

In 2016 zijn wij begonnen met het bezoeken van vogelhutten in Nederland en België. Al snel ontstond de wens voor onze eigen vogelhut(ten). We gaan dus op zoek naar een natuurrijk en vogelrijk gebied in Frankrijk waar wij zelf een of meer vogelhutten kunnen maken.

vogelhut fotografie
lekker fotograferen vanuit een vogelhut in Frankrijk

WAT GAAN WE DOEN

Ons plan is om (op eigen terrein) een aantal vogelhutten te realiseren met elk hun eigen doelsoort(en). Denk hierbij aan bijeneters, scharrelaars, ijsvogels, roofvogels etc.

Naast de verhuur van deze vogelhutten zullen we de mogelijkheid bieden aan de bezoekers uit Nederland en België om een gîte te huren. Zo kan de fotograaf lekker genieten van de vogeltjes en de rest van de familie genieten van een vakantie in het heerlijke Frankrijk.

wat mooi, zo’n uitzicht willen wij ook.

Om onze plannen te realiseren moeten wij nog veel geld verdienen, met deze website en webwinkel willen wij de komende (5 ) jaren het benodigde geld verdienen om in Frankrijk een nieuw bestaan op te bouwen.

STEUN ONS

U kunt ons hiermee op de volgende 2 manieren mee helpen.

  1. koop iets in de winkel. In de winkel hebben we momenteel fantastische knoflook producten. In de nabije toekomst zullen er nog meer authentieke Franse producten aan de winkel worden toegevoegd.
  2. koop iets bij ons op de markten waar wij met onze producten staan.
  3. als u niets bij ons wilt kopen maar u wilt ons toch steunen? Geef dan een donatie via de doneer pagina op de site

Lijkt het u leuk om straks eens bij ons in Frankrijk een of meerdere van onze vogelhutten te bezoeken steun ons dan op een van de 3 hierboven genoemde manieren.

Ja…. wij kunnen ons goed voorstellen dat u denkt, kijk daar heb je weer een stel van die dromers die wel even denken naar Frankrijk te kunnen vertrekken. “Ik vertrek” achtige taferelen schieten direct door het hoofd. Totaal onvoorbereid en onbezonnen de auto volladen, hond mee, kat mee en gaan.

Nee dat is niet hoe wij het gaan doen.
We nemen de tijd om alles voor te bereiden en onze zaken hier in Nederland af te handelen. Er is nog veel te doen, veel te leren. We zijn begonnen met een cursus Frans zodat we ons tenminste verstaanbaar kunnen maken en wat kunnen lezen en schrijven, wel zo belangrijk als je je in een nieuw land gaat vestigen.

Nu gaan we al maandelijks naar het noorden van Frankrijk om knoflook te halen, en binnenkort starten we met het bezoeken van andere regio’s in Frankrijk om het land te leren kennen, op zoek naar authentieke Franse producten voor de webwinkel. Zo leren we Frankrijk en zijn gebruiken kennen en gaan we tegelijkertijd op zoek naar een streek om te gaan wonen.

* foto bovenaan is van een vogelhut in Nederland en gebruikt met toestemming van de eigenaar.